אפקה מציגה – תוכנית מאיץ טכנולוגי מבוססת על שיטת ה-Lean-Startup, ביוזמת מרכז החדשנות והיזמות של אפקה.
התוכנית מיועדת לסטודנטים ובוגרים של אפקה- יזמים.ות עצמאיים או צוות מגובש, והיא מלווה את המשתתפים משלב הרעיון ועד לשלב הדמוי דיי ומצגת משקיעים, במטרה לקדם מוצרים טכנולוגיים חדשניים לשוק ולסייע בהקמת סטרטאפים .

מכללת אפקה, כמוסד מוביל לחינוך מהנדסים, רואה חשיבות עליונה בחיבור הסטודנטים לתעשייה ולגורמים מובילים בה עוד בשלב התואר כמו גם בהענקת אפשרויות לפיתוח מקצועי לבוגריה, גם לאחר התואר.
בנוסף מאמינה אפקה בלמידה חדשנית ויצירתית, בהתנסות ביזמות, בצורך לאתגר את גבולות האפשר, וכמובן במציאת פתרונות הנדסיים לשיפור החברה כולה.
בשל כך גייסה אפקה נבחרת של מרצים ומנטורים מובילים בתחומם במטרה לספק למשתתפים את הידע התיאורטי כמו גם המעשי בשלבים השונים בדרך להקמת מיזם.

נבחרת המרצים

• טל עצמון: יזם, מוביל מוצר בכיר, מנטור לסטרטאפים, טל הוביל בניה של מוצרים בחברות גדולות ובסטרטאפים, בעיקר בעולמות ה-cloud וכמו כן ייסד מס׳ סטרטאפים. מייעץ ליזמים ויזמות בעיקר על ניהול מוצר
  • ארז גביש: Serial builder
  • רונן חןיזם סדרתי וסמנכ"ל טכנולוגיות ב-Eden ventures, מומחה למוצרי אינטרנט, הקמת ארגונים, גיוס משקיעים ורגולציה עולמית. יועץ למשרד החדשנות.
  • אייל בר צבי: עו"ד שותף במשרד המוביל "הרצוג-פוקס נאמן" ומשקיע שותף בקרן פלאס וונצ'רסעורך ודין וכלכלן עם מעל 20 שנות ניסיון בהקמה וייעוץ לחברות סטארט-אפ, יזמים ומשקיעים. מרצה במרכז היזמות של אוניברסיטת חיפה ובפקולטה לניהול של אוניברסיטת ת"א. בנוסף, משקיע אנג'ל ומכהן כחבר דירקטוריון במספר חברות סטארט-אפ.
  • רויטל קרמר: יזמת של שלוש חברות, סמנכ"לית שיווק גלובלית, מלוות יזמים ויזמות בתחילת דרכם ויועצת לקרנות הון-סיכון וסטרטאפים לאחר השקעה בנושאי אסטרטגיה והשבחת רווחיות.

נבחרת המנטורים

• יוסי סמולר - ראש מנהלת תוכנית החממות הטכנולוגיות בלשכת המדען הראשי + Chief Open Innovation Officer - Samsung R&D Institute Israel
  • זאב אפרת - CFO at Cybord
  • דני דנקנר - ACE - CEO and Co-founder
  • אהד ימיני -Co-founder & General Manager - Smart cities consortium
  • איליה טלמן - CEO of WeFormOnline and Executive Director at KoPayment
  • אבי דמושוביצקי - Chairman of Driivz
  • יואב בועזי- VP Sales at Plataine

בין התכנים המועברים בתוכנית: מבוא ללין-סטארטאפ; Product Market Fit; היכרות עם ה- Lean Canvas – סדנא מעשית; Validation היתכנות הרעיון למוצר מול השוק; מחקר שוק ומתחרים, מחקר מגמות, מחקר משקיעים, ברוכים הבאים לתעשיית היזמות הישראלית: מספרים, שחקנים, ולמה זה קריטי; מודלים עסקיים ותמחור; כלים דיגיטליים שחשוב להכיר בהקמת מיזם; סוגי השקעות ומה משקיעים רוצים –מענקים בעולם ורשות החדשנות; משקיעים מסוגים שונים; IP קניין רוחני ופטנטים והסכמי מייסדים; מצגת משקיעים ועוד.

הגשת מועמדות להשתתפות בתוכנית Afeka Pre-Ex מתבצעת באמצעות הרשמה לקול קורא

להרשמת סטודנטים לחץ כאן